Partier

Grimstad

Kickboxingklubb

Ring oss på 97 65 58 15

Partier


I Grimstad Kickboxingklubb tilbyr vi et bredt spekter av tilbud. Medlemmene i klubben får ukentlige treninger med rutinerte instruktører. Vi trener i hovedsak Lettkontakt, og Poinfight i klubben, og utøverene bestemmer selv hva de ønsker å satse på

Nybegynnerparti


På dette partiet tar vi imot medlemmer fra 13 år og oppover.

I treningen har vi fokus på å instruere de grunnleggende teknikkene innen kickboxing. I tillegg ønsker vi at de som kommer på disse treningene får en god pedagogisk oppfølging slik at de føler seg ivaretatt som nye medlemmer. Treningen har en fornuftig progresjon slik at alle skal kunne henge med, uavhengig av forkunnskaper.

Alle treninger har en oppvarming, en del med teknikktrening og en del på slutten med styrketrening der vi bruker egen kropp. På dette partiet er det ikke nødvendig med innkjøp av noe spesielt utstyr, som følge av at vi ikke introduserer kontaktteknikker mot partner her. På slutten av terminen får alle et tilbud om en gradering der de kan teste sine kunnskaper på en gradering til gult belte. Dette er frivillig.

Etter at terminen er over kan man starte på det videregående partiet.

Videregående 1

 

På dette partiet tilrettelegger vi for at utøverne skal kunne drive med denne sporten som trim eller konkurranse. De som kommer fra nybegynnerpartiet vil bli anmodet om å skaffe seg nødvendig utstyr som hansker, fotbeskytter, leggbeskytter, susp, tannbeskytter og hjelm.

Utstyret brukes i de delene av treningen der man trener sammen med en annen person. Ikke fordi kontakten er spesielt hard, men fordi vi ønsker at alle skal være godt beskyttet. Vi har svært lite skader på våre treninger som følge av dette. På dette partiet trenes det både teknikk, styrke, utholdenhet og sparring der utøverne går mot hverandre. Alle får en trening som er tilpasset sitt nivå og sine ambisjoner.

Videregående 2

 

Dette er et kampparti hvor vi har utøvere som satser både på nasjonalt og internasjonalt nivå, og for de som trenger mer utfordring.

Utøvere fra VK1 som har ambisjoner om å konkurrere vil etterhvert kunne bli med på disse treningene. Her tilrettelegges det for at man skal utvikle seg som utøver, og treningen vil bære preg av at det forventes mer av den enkelte. For å trene på dette partiet er det nødvendig med fullt utstyr, og gode grunnleggende ferdigheter, samt evne og vilje til å gi alt på trening. Dette er treningen som gir inngang til mesterskap og medaljer.

BarneKick

 

Nybegynner barn

På dette partiet har vi mye fokus på lek og variasjon i starten.

Det vil naturligvis også trenes teknikk, og vi ønsker et treningsopplegg der vi har fokus på disiplin og respekt for hverandre. Det er viktig for oss at barna føler seg sett og ivaretatt. Alle barn gjennomfører en egen barnegradering en gang i halvåret der vi har fokus på mestringsopplevelser for barna.

 

Videregående barn

På dette partiet trener de barna som vil over på en trening der man også øver en del teknikk på hverandre, også med utstyr.

Barna får også prøve seg i enkle kamper i pointfight. Dette foregår under kontrollerte former, og vi opplever at barna våre trives med denne delen av treningen. Også på dette partiet har vi fokus på disiplin og respekt for hverandre.


BarneKick er fra 5 til 12 år :)

Åpningstider


Se Treningstider
Adresse


Klubblokale:

Storgata 33, Grimstad


Postadresse:

Grimstad Kickboxingklubb

Fløddaveien 18A
4870 FEVIK.


Finn oss